Αγκαλιά στο κρεβάτι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – ΦΩΤΟ

Αφού επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι είναι ζευγάρι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη γέμισαν τους λογαριασμούς τους στο instagram από κοινές τους στιγμές.

Σε μία από αυτές, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά στο κρεβάτι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λέει “καλημέρα” στην αγουροξυπνημένη Ιωάννα Τούνη, φιλώντας τρυφερά τη μύτη της.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Εκείνη χαμογελά παιχνιδιάρικα και απαντά στο insta story του μοντέλου κάνοντας repost και γράφοντας: “Αντίο φίλτρα του instagram”. Με αυτόν τον τρόπο, η influencer σχολίασε το γεγονός ότι μόλις είχε ξυπνήσει και δεν είχε προλάβει να βαφεί ή τουλάχιστον να βάλει φίλτρα στη φωτογραφία που ανέβασε ο αγαπημένος της.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Με μία “καυτή” φωτογραφία η επιβεβαίωση της σχέσης της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Οι φήμες είχαν οργιάσει εδώ και καιρό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά εκείνοι μέχρι το Σάββατο υποστήριζαν ότι είναι απλά φίλοι. τελικά, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους με μία κοινή φωτογραφία που μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagra όπου ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα σε καταγάλανα νερά. Στη λεζάντα έγραψε πως είναι ερωτευμένη.

Τούνη - Αλεξάνδρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ