Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Diana

Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Diana

Ακριβώς ένα μήνα πριν συμπληρωθούν 16 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, το περιοδικό Vanity Fair κυκλοφορεί με εξώφυλλο την “θλιμμένη” πριγκίπισσα και τίτλο ” Η αληθινή αγάπη της Diana”.  To περιοδικό δημοσιεύει πληροφορίες για τον άντρα της ζωής της, που δεν ήταν ο Dodi Al Fayend, αλλά ο καρδιοχειρουργός Hasnat Khan από το Πακιστάν. Γι΄ αυτόν, άλλωστε, σκεφτόταν να μετακομίσει εκεί.

 

Ο πρώην σεφ του παλατιού Darren Graty, το επιβεβαιώνει, δηλώνοντας: “Όλο αυτό είνα αλήθεια. Ήμουν εκεί, όταν εκείνη το σκεφτόταν ( να μετακομίσει)”.

H Diana, μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλες της ότι ήθελε να αποκτήσει και μια κόρη με τον Khan.

H Lady Di είχε επισκεφθεί το Πακιστάν δύο φορές, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου και είχε συναντήσει τους γονείς του καρδιοχειρουργού, ενώ είχαν συζητήσει και το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο Κhan, όμως, και σύμφωνα με το περιοδικό τρομοκρατήθηκε και μόνο στην ιδέα. Μετά το δυστύχημα στο Παρίσι και τον θάνατο της πριγκίπισσας, ο Κhan κλήθηκε στην αστυνομία και δήλωσε: “Θεώρησα ότι ήταν γελοία ιδέα. Της είχα πει ότι η μοναδική ευκαιρία να έχουμε μια φυσιολογική ζωή θα ήταν να μετακομίσουμε στο Πακιστάν, όσο δεν την ενοχλούσε ο Τύπος”.

H πριγκίπισσα απογοητεύτηκε από την στάση του Khan και το γεγονός ότι δεν ήθελε να παντρευτεί και έφυγε. Τότε ήταν που στο δρόμο της βρέθηκε ο δισεκατομμυριούχος γόης Dodi Al Fayed. Η πριγκίπισσα παραδόθηκε στον έρωτά του, αλλά σύμφωνα με την έμπιστή της, ήταν όλα σχεδιασμένα.

Η Roso Moncton δήλωσε στο περιοδικό, ότι έκανε σχέση μ ετον Al Fayed για να ζηλέψει ο Hasnat.

H αλήθεια είναι ότι η Diana ήταν ένα πρόσωπο που είχε μαγέψει το κοινό. Η ζωή της, αν και πριγκίπισσα δεν ήταν παραμυθένια. Οι ατασθαλίες της και οι παραβιάσεις των βασιλικών πρωτοκόλλων γίνονταν πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο, ενώ όπου και αν πήγαινε, οι παπαράτσι βρίσκονταν μπροστά της.

Και η προσπάθειά της να τους αποφύγει, τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Αυγούστου, κατέληξε στο θάνατό της, όπως και του συντρόφου της.

Αλήθεια επίσης είναι ότι έχει χυθεί πολύ μελάνι για τη ζωή της και θα χυθεί και άλλο. Το θέμα είναι πόσα από αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πόσα είναι μυθοπλασίες.

 

Πηγή φωτογραφίας: usmagazine.com, Mario Testino

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ