Αυτό ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μία φωτογραφία από το καλοκαίρι του 1994 στην πισίνα του εξοχικού της στον Θεολόγο όπου έχει δίπλα της το αγαπημένο της αξεσουάρ, ένα από τα ψάθινα καπέλα της, ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Όπως σημείωσε στην ανάρτησή του τα ψάθινα καπέλα ήταν απόλυτα συνυφασμένα με την ίδια την Αλίκη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή της. Όπως, επιπλέον ενημερώνει τους ακολούθους του με αυτό το καλοκαιρινό στιγμιότυπο της εθνικής μας σταρ, εκείνη την περίοδο η Αλίκη είχε επισκεφθεί για ολιγοήμερες διακοπές τη Σαντορίνη. ενώ είχε βρεθεί στο νησί και το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε στην ανάρτησή του: “Η Αλίκη στην πισίνα του εξοχικού της στον Θεολόγο το καλοκαίρι του 1994 με ένα από τα αγαπημένα ψάθινα καπέλα της, ένα αξεσουάρ απόλυτα συνυφασμένο με την ίδια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Τη συγκεκριμένη περίοδο θα επισκεφτεί για ολιγοήμερες διακοπές τη Σαντορίνη με την επιστήθια φίλη της Μουμού Ηλιοπούλου, καλεσμένη αγαπημένων φίλων και ιδιοκτητών πολυτελούς συγκροτήματος της περιοχής. Το πανέμορφο νησί θα επισκεφτεί και πάλι το προηγούμενο καλοκαίρι με τη Νόρα Βαλσάμη όπου θα ενθουσιαστεί από το πάρτι έκπληξη που θα διοργανώσουν αγαπημένοι φίλοι λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ