Αυτό είναι το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Είναι πολλές οι celebrities που προτίμησαν ένα ανάλαφρο bob κούρεμα για την άνοιξη. Είπαν αντίο στα μακριά τους μαλλιά και επέλεξαν το elegant καρέ!

Αυτό το ανάλαφρο κούρεμα έχει πολλές θαυμάστριες ήδη. Πιθανώς κι εσείς το έχετε ήδη προτιμήσει ή έχετε σκεφτεί να κόψετε τα μαλλιά σας σε bob!

Δεν είναι τυχαίο που και οι Γαλλίδες, γνωστές για το υπέροχο και ανεπιτήδευτο στιλ τους, αγαπούν το καρέ. Επίσης αποδεικνύουν ότι ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών, ακόμα και σε αυτά που φριζάρουν πολύ, όποτε μην το φοβάστε!  Άλλωστε μαζί με τον hair expert σας, θα βρείτε το ιδανικό μήκος και για εσάς.

Στο μεταξύ, τις μεγάλες αλλαγές τις είδαμε στις Venus και Serena Williams, Ciara και Gabrielle Union.

Οι πρωταθλήτριες του τένις, αδερφές Williams, που συνήθως έχουν πολύ μακριά μαλλιά, εξέπληξαν τον κόσμο με την νέα τους εμφάνιση κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με τα κοντά καρέ τους σε ξανθό για τη Serena και μαύρο για τη Venus.

Βέβαια, στο κόκκινο χαλί των Critics’ Choice Awards στο Λος Άντζελες, μόνο η Serena φαίνεται να κράτησε το bob! Το μακρύ καρέ της, γνωστό και ως lob ή long bob, είναι ένα μήκος που της ταιριάζει πολύ και σε ίσιο, αλλά και σε σπαστό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Venus Williams (@venuswilliams)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Critics Choice (@criticschoice)

Την τραγουδίστρια Ciara, την είδαμε στο Billboard Women in Music Awards με πολύ κοντό ξανθό καρέ. Έτσι, αναδεικνύει το πρόσωπο της και τις έντονες γωνιές των ζυγωματικών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Το κοντό καρέ προτίμησε και η ηθοποιός Gabrielle Union, η οποία και στο παρελθόν, έχει δείξει ότι είναι fan αυτού του στιλάτου μήκους. Αντί για το κλασικό συμμετρικό μήκος, επέλεξε ένα ασύμμετρο τελείωμα, που δίνει κάτι αλλιώτικο στην εμφάνισή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

Πηγή: Instyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ