Αυτό είναι το νέο αμόρε της Ρίτα Όρα

Μετά τον χωρισμό της τον Σεπτέμβριο από τον παραγωγό Άντριου Γουάτ, η Ρίτα Όρα είχε δηλώσει ότι είναι ανοιχτή στα ραντεβού. “Ποτέ δεν ξέρω τι ψάχνω. Δεν έχω έναν συγκεκριμένο τύπο άνδρα στο μυαλό μου” είχε πει. Μάλλον, όμως, αυτό που έψαχνε το βρήκε στο πρόσωπο του πρώην της Έμα Στόουν, τον γνωστό ως Σπάιντερμαν, Άντριου Γκάρφιλντ, καθώς οι δυο τους φέρεται να είναι το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ εδώ και έναν μήνα.

Και ο νεαρός ηθοποιός φέρεται να χώρισε τον Σεπτέμβριο από την ηθοποιό Σούσι Άμπρομεϊτ με την οποία είχε θεαθεί σε καυτά ενσταντανέ σε παραλία στο Μαλιμπού αλλά έκτοτε αγνοείται η τύχη της σχέσης τους.

Το ειδύλλιο με τη Βρετανίδα, με καταγωγή από το Κόσοβο, καλλιτέχνιδα εικάζεται ότι ξεκίνησε πριν από έναν μήνα και οι δυο τους επιλέγουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να βγαίνουν ακόμη στα κρυφά. Η ίδια λέγεται ότι το εκμυστηρεύτηκε στους κοντινούς της φίλους και μάλλον η σχέση είναι στα πρώιμα στάδια, αλλά η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιάζει να είναι ενθουσιασμένη.

Υπάρχει φλόγα, λένε όσοι ξέρουν και τους δύο, αν και η σχέση τους δυσχεραίνεται από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο.

Πηγή: elle.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ