Αυτή η Νύχτα Μένει: Πατέρας για δεύτερη φορά ηθοποιός της σειράς

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Απέργης.

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, “Αυτή η Νύχτα Μένει” αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση μέσω ενός post που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram.

Στην φωτογραφία ποζάρει ο ίδιος αγκαλιά με την σύζυγο του και τον πρώτο τους γιο, Οδυσσέα. Μάλιστα ο μικρός Οδυσσέας κρατάει στο ένα χεράκι του το υπερηχογράφημα, ενώ το άλλο το έχει ακουμπήσει απαλά στην κοιλιά της μαμάς του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: “Ο Οδυσσέας μας θα έχει μικρότερο αδερφάκι! Για την ώρα αγκαλιάζουμε την κοιλίτσα της μαμάς και την φιλάμε! Σε ευχαριστούμε μαμάκα μας”

Ο Ιωάννης Απέργης που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την σειρά του Ant1 “Παρουσιάστε”, μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη για την γυναίκα του, Κατερίνα, είχε δηλώσει: “Όταν πρωτοείδα τη γυναίκα μου, έπαθα σοκ. Φόραγε ένα μπλε φόρεμα και με τρέλανε”

Ενώ μιλώντας για τον γιο του, Οδυσσέα είχε αναφέρει: “Είμαι ο μπαμπάς του Οδυσσέα. Είναι ένας κούκλος! Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, όλες μου τις σκέψεις. Πριν κάνω οτιδήποτε, πλέον το σκέφτομαι δυο φορές. Για παράδειγμα, μπορεί να νεύριαζα στο φανάρι ως ένας κλασικός Βαλκάνιος, τώρα όμως δεν θα μιλήσω καθόλου γιατί δεν γνωρίζω ποιος είναι ο απέναντι. Μου αρέσει να του αλλάζω πάνες, να παίζω μαζί του, να του τραγουδάω με την κιθάρα. Κάθεται και με χαζεύει! Μαγικές στιγμές”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ