Αυτή είναι η γυναίκα που “μάγεψε” τον Σταύρο Ξαρχάκο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο 76χρονος Σταύρος Ξαρχάκος και η 40χρονη Ηρώ Σαΐα καθώς όπως λέγεται ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά.

Η γνωριμία του μουσικοσυνθέτη με την ταλαντούχα τραγουδίστρια έγινε το 2011, με αφορμή το αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο μουσικοσυνθέτης της πρότεινε να δουλέψουν μαζί στο Ηρώδειο ενώ στη συνέχεια της πρότεινε και νέα συνεργασία, στην παράσταση «Αμάν Αμήν» στο θέατρο Ακροπόλ, το 2012.

Δείτε το βίντεο

 

Η Ηρώ Σαΐα είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Νέου ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και του τμήματος των Σπουδών στον ελληνικό Πολιτισμό του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Έχει σπουδάσει φωνητική στο Εθνικό Ωδείο και υπήρξε μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας Σπείρα-Σπείρα.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχινικού χώρου όπως με τον Μανώλη Μητσιά, τον Δημήτρη Μπάση, τον Λουκιανό Κηλαηδόνι και τον Ορφέα Περίδη.

Το 2010 παρουσίασε την παράσταση “Γυναίκα Τριαντάφυλλο” στην Αθηναΐδα , με την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη, η ζωντανή ηχογράφηση της οποίας αποτέλεσε και την πρώτη προσωπική της δισκογραφική παρουσία.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

Γαμπρός ο Σταύρος Ξαρχάκος – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ