Αυτά είναι τα sneakers του ’90 για τα οποία τρελαίνονται όλες οι fashion influencers

Κατά καιρούς, βλέπουμε τάσεις να λατρεύονται και συγκεκριμένα δημοφιλή items να γίνονται αντικείμενα πόθου των πιο διάσημων fashion influencers. Έτσι κι έγινε με το design των συγκεκριμένων sneakers, τα οποία τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχουν κατακλύσει την αρχική σελίδα των social media. Τα λευκά, άλλοτε με χρώμα, άλλοτε σε διαφορετικά σχέδια, 90s style παπούτσια, με την flat σόλα, αναδείχτηκαν ως τα αθλητικά της δεκαετίας με κορίτσια και αγόρια από όλον τον κόσμο να τα φοράνε ασταμάτητα από την καθημερινότητα μέχρι και την εβδομάδα μόδας. Αλλά τι το τόσο ξεχωριστό έχουν αυτά τα παπούτσια που κάνουν τους πάντες να τα αγαπάνε;

@emilisindlev

Ίσως, τίποτα. Ίσως, να μιλάμε για το πιο basic παπούτσι όλων των εποχών. Η απλότητα ωστόσο, και η καθαρή γραμμή των συγκεκριμένων sneakers, τα κάνει τόσο ευκολοφόρετα και άνετα που επιλέγονται δίχως δισταγμό, για να συνοδέψουν τα πιο καλοστημένα looks. Ένα flat παπούτσι είναι απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα, σε κάθε casual look, για κάθε ημέρα. Και κάπου εδώ, αποδεικνύεται η δύναμη που έχουν τα social media και οι σημερινές influencers. Τα πιο διάσημα κορίτσια παθαίνουν εμμονή με ένα συγκεκριμένο αντικείμενο και ξαφνικά, αυτό γίνεται viral μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

@tamara

@veronicaferarro

Αυτά τα sneakers λοιπόν, τρέλαναν τις απανταχού fashion lovers και το αποτέλεσμα φαίνεται στις οθόνες μας. Ένα ακόμα στοιχείο όμως, που οδήγησε στη διάκριση των συγκεκριμένων παπουτσιών και έκανε τους πάντες να τα επιλέξουν έναντι των εκατομμύριων λευκών sneakers που κυκλοφορούν, είναι και η τεράστια τάση των ‘90s. Τελευταία, η δεκαετία της απλότητας και του casual look έχει επιστρέψει δυναμικά με νοσταλγικά vibes να γίνονται αντιληπτά σε κάθε εμφάνιση.

Unisex και εύκολα, τα λευκά αλλά και τα χρωματιστά, αθλητικά με μια δόση fun, θα μείνουν μόνιμα στη μόδα. Ωστόσο, ένα άλλο trend είναι αυτό που προέκυψε από τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε και λέγεται, άνεση.

@mariakragmann
Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ