Αφροδίτη Σκαφίδα: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα στη γαμήλια δεξίωση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο (3/2) στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα λίγο πριν κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό του στενούς συγγενείς και φίλους του. Μετά το τέλος του γάμου ακολούθησε μια μικρή γαμήλια δεξίωση προκειμένου να γιορτάσουν με τους αγαπημένους τους την επισφράγιση της αγάπης τους.

Βίντεο από τον γάμο ανέβασε ο καλός φίλος του ζευγαριού και επιχειρηματίας Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στον γάμο μαζί με την σύζυγό του, influencer και επιχειρηματία, Ιωάννα Σιαμπάνη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Σιαμπάνη ανέβασε και μία φωτογραφία με το νεόνυμφο ζευγάρι και τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Μία πολύ γλυκιά στιγμή από την γαμήλια δεξίωση ήταν όταν η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη, “Όλα σ’ αγαπάνε”.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 3 χρόνια και σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα, ο Πύρρος Δήμας είχε πει σε δηλώσεις του τον Δεκέμβριο: «Είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός αλλά πιστεύω ότι είναι για μας, είναι πολύ προσωπικό. Από το νέο έτος περιμένω αυτό που όλοι περιμένουμε, το παιδί μας. Το φύλο δεν μπορώ να το αποκαλύψω, το γνωρίζουμε, αλλά το κρατάμε για εμάς. Έχουμε αποφασίσει να μην πούμε το φύλο.

Θέλουμε να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος, να είμαστε καλά, να περάσουμε καλά τις γιορτές. Από το 2023, δε θα αρνηθώ ότι αυτό που κρατάω είναι η στιγμή που έμαθα ότι η σύντροφός μου είναι έγκυος. Είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ