Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, Αφροδίτη Λιάντου, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σκουρλέτη, αποκαλύπτοντας πως μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες. Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορονοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Για τις ερωτήσεις που αφορούν το μέλλον στη σχέση τους ή έναν γάμο, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».

Για τα επαγγελματικά της, η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε: «Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν έχω ιδέα για τις φήμες που με ήθελαν σε σειρά της ΕΡΤ. Μπορεί και γι’ αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι’ αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε. Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ