Aφήνει το Χόλιγουντ ο McConaughey

Aφήνει το Χόλιγουντ ο McConaughey

Τέλος τα φώτα και τα κόκκινα χαλιά για τον Matthew McConaughey. Ο γνωστός ηθοποιός, που πήρε το φετινό Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, σκέφτεται να τα παρατήσει όλα και να γίνει ένας απλός… οικογενειάρχης, μακριά από την «λάμψη» του Hollywood!

Ο ηθοποιός, που πήρε το χρυσό αγαλματάκι για τον ρόλο του στην ταινία «Dallas Buyers Club» έπειτα από 23 χρόνια καριέρας, φέρεται έτοιμος να πάρει την βραζιλιάνικης καταγωγής σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και να μετακομίσουν μόνιμα στη γενέτειρά του, το Όστιν του Τέξας.

«Είναι πιθανό το να μετακομίσουμε μόνιμα στο Τέξας, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα στείλουμε σε σχολείο εκεί. Εκεί είναι διαφορετικά απ’ ότι σε άλλα μέρη και μας αρέσει πολύ», δήλωσε η σύζυγος του ΜcConaughey, Camila Αlves!

Όπως τόνισε η ίδια, αυτό που τους έχει συνεπάρει είναι η ηρεμία και οι ευκολίες της ζωής στο Τέξας, το οποίο επισκέπτονται συχνά πυκνά, κυρίως για διακοπές. «Είναι το σπίτι μας και το αγαπάμε. Νιώθουμε πολύ όμορφα εκεί, παρέα με την οικογένειά μας και καλούς μας φίλους», πρόσθεσε η ίδια.

Matthew McConaughey και Camila Alves γνωρίστηκαν το 2006 σε μπαρ του Λος Άντζελες, παντρεύτηκαν το2012 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 5χρονο Levi, την 4χρονη Vida και τον 1,5 έτους Livingston.

Πηγή: star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ