Affleck:Δεν είμαι Clint Eastwood

Affleck:Δεν είμαι Clint Eastwood

“Ντρέπομαι λίγο όταν με αποκαλούν ‘νέο Clint Eastwood’, γιατί είναι προφανές ότι δεν είναι αλήθεια” δηλώνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ben Affleck, ο οποίος έχει σαρώσει με την ταινία του “Argo”.

“O Clint Eastwood είναι ένας θρύλος και εγώ είμαι απλά ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται και παρατηρεί τον κόσμο γύρω του. Ίσως απλά επειδή είμαι ηθοποιός και ταυτόχρονα σκηνοθέτης υπάρχει αυτή η σύγκριση. O Clint Eastwood νομίζω ότι έχει σκηνοθετήσει 40 ταινίες. Μπορείς να το φανταστείς αυτό; Ξεκίνησε από τότε που ήταν 39 ετών. Κέρδισε όποιο βραβείο θα μπορούσε να κερδίσει και έκανε τα πάντα” δήλωσε ο Ben Αffleck σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “ΟΚ!”.

Όσο για τον αν άλλαξε η προσέγγισή του ως ηθοποιός μετά την σκηνοθετική του απόπειρα, ο Ben Affleck σχολιάζει: “Ναι, άλλαξε γιατί μπορούσα να δω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά και έτσι να αντιληφθώ τι λειτουργεί πραγματικά και τι όχι. Είναι σαν να βρίσκεσαι πια σε πιο πλεονεκτική θέση. Δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ με όσα ξέρω, τώρα πια ως σκηνοθέτης, ότι δεν θα ήταν επιτυχημένα”.

Πηγή: OK!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ