8+1 εμφανίσεις με λευκό t-shirt που θα σας κάνουν να λατρέψετε το απλό μπλουζάκι

Φέτος το λευκό t-shirt θα γίνει το αντικείμενο του πόθου μας. Ένα τόσο απλό, αλλά ταυτόχρονα καθαρό, εύκολο και αψεγάδιαστο μπλουζάκι διεκδικεί την πρώτη θέση στη λίστα των διαχρονικών κομματιών και όχι άδικα. Αποτελεί την τέλεια βάση πάνω στην οποία μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς, κι από την άλλη, κλέβει την παράσταση και πρωταγωνιστεί στα πιο καλοστημένα outfits. Cropped, αμάνικο, δεμένο σε κόμπο ή classic, το λευκό t-shirt μαγεύει με την απλότητά του.

Κάτω από πλεκτά: ή από οποιαδήποτε μπλούζα με V-neck. Το λευκό τοπ γεμίζει τα κενά και δημιουργεί το τέλειο layering, χωρίς καθόλου κόπο.

Σακάκι-jean-sneakers: το κλασικό τρίο που ολοκληρώνεται άψογα, μόνο με το λευκό μπλουζάκι. Ποιος θα τολμούσε να σας αποκαλέσει κακοντυμένη με το συγκεκριμένο look;

Σε συνδυασμό με αμάνικα πανωφόρια: τα οποία δεν θα μπορούσαμε να φορέσουμε σκέτα, αλλά δεν θα θέλαμε και να χαλάσουμε τον chic χαρακτήρα τους. Επομένως, κρατάμε τη βάση καθαρή, με ένα λευκό τοπ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο στολισμένα μπλουζάκια, τα οποία για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορούν να θεωρηθούν διόλου κομψά.

Σε βραδινό outfit: υπερβολή στα ψηλοτάκουνα, υπερβολή στη μίνι φούστα, θα μπορούσαμε εύκολα να υπερβάλουμε και στο τοπ, μόνο που δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούμε κιτς. Το λευκό, κλασικό t-shirt σώζει την κατάσταση και μας αναδεικνύει ως τις πιο καλοντυμένες.

Με pajama’s look: elegant αισθητική με σατέν πιτζάμες, καθαρό τοπ και γόβες στιλέτο. Μια εμφάνιση που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε τώρα!

Με πούλιες, strass και οτιδήποτε γυαλίζει: έχει πλέον, γίνει κανόνας, ότι τέτοιου είδους λαμπερά κομμάτια ολοκληρώνονται μόνο, με το λευκό τοπ που κατεβάζει, χωρίς να στερεί σε στιλ, την εικόνα, δίνοντάς μια φρέσκια πνοή σε ένα τόσο βραδινό item.

Με υπερβολικά αξεσουάρ: όπως τα συγκεκριμένα γάντια. Είχατε σκεφτεί ποτέ αυτή την εναλλακτική;

Σε ένα συντηρητικό look: για να αποφύγετε την περίπτωση να σας αποκαλέσει κάποιος «μαντάμ», προσθέστε στο συντηρητικό σας outfit ένα λευκό απλό τοπ και σπάστε την τόση αυστηρότητα με ένα casual στοιχείο.

Με denim: και… κάτι extra! Ωραίοι και οι κλασικοί συνδυασμοί κι ευτυχώς, αποτελούν την τέλεια βάση πάνω στην οποία μπορείτε να προσθέσετε τα πιο τρελά αξεσουάρ και να αφήσετε τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ