Ξενάγηση στο περίφημο Paris Hotel του Las Vegas

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

To Paris Hotel & Casino είναι ένα ξενοδοχείο που άνοιξε το 1999 με 2.900 δωμάτια, ανήκει στον όμιλο Caesars Entertainment και βρίσκεται πάνω στο λεγόμενο “The Strip”, δηλαδή τον κεντρικό δρόμο Las Vegas Boulevard, όπου εκτός από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, βρίσκονται και όλα τα μεγάλα resorts, που το καθένα είναι σαν ένα χωριό από μόνο του. Και το καθένα έχει ένα θέμα. Το συγκεκριμένο έχει ως θέμα το Παρίσι. Γι’ αυτό απέξω δεσπόζει ένα αντίγραφο 164 μέτρων του Πύργου του Άιφελ, η Αψίδα του Θριάμβου στα 2/3 του κανονικού μεγέθους, καθώς και η Οπερα του Παρισιού.

Πολλοί καλλιτέχνες πέρασαν από τα θέατρα του ξενοδοχείου. Εκείνος όμως που παρέμεινε για χρόνο ρεκόρ, πάνω από δύο χρόνια, μεταξύ 2010 και 2012, ήταν ο Barry Manilow.

Επίσης, ο Gordon Ramsay έχει ανοίξει εστιατόριο εκεί, που το έχει ονομάσει απλά “Steak”.Ο μπουφές του ξενοδοχείου, που μοιάζει σαν να είναι μέσα σε ένα γαλλικό χωριό, θεωρείται ένας από τους καλύτερους στο Las Vegas, δεδομένου ότι προσφέρει φαγητά μαγειρευμένα με τις αυστηρές προδιαγραφές της γαλλικής κουζίνας. Ασφαλώς, σε κεντρικό σημείο μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει και μιά boulangerie, που βγάζει ζεστές μπαγκέτες και κρουασάν. Βίντεο ξενάγηση του Paris Hotel στο παρακάτω βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ