Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης

Μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ενώ παράλληλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά. Ο λόγος για τη μητέρα του παιδιού του, την όμορφη Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του και είχε καταφέρει να κρατήσει μυστική ακόμη και την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και στις 2 Ιουλίου ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. Την ευχάριστη είδηση είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

“Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!” είχε γράψει ο σεφ και παρουσιαστής δημοσιεύοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο. Μάλιστα η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του σάρωσε σε like σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεπέρασε τις 343 χιλιάδες like, αριθμό που ο σεφ δεν έχει συγκεντρώσει ποτέ στο παρελθόν σε ανάρτησή του Instagram.

Όσο για τη νέα μαμά Κωνσταντίνα, έλαμπε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου τους, με τον Άκη Πετρετζίκη να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του enikos.gr, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ο γάμος τους θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, σε περιοχή των Μεσογείων. Ωστόσο, επιθυμία του ζευγαριού είναι αυτή η σημαντική στιγμή της ζωής του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε έχουν συνειδητά επιλέξει να προφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή.

Η ζωή με το παιδί

Ο Άκης Πετρετζίκης ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον γιο του και στη γυναίκα που του χάρισε το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του. Η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει. Ο Πετρετζίκης junior έχει γεμίσει το σπίτι τους με χαρά. Μέρα με τη μέρα, οι ευτυχισμένοι γονείς βλέπουν το αγοράκι τους να μεγαλώνει. Χαίρονται με τα νάζια του και είναι έτοιμοι να του χαρίσουν όλη τους την αγάπη. Όλα μοιάζουν παραμυθένια, «πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη». Είναι το καλύτερο… γλυκό που έφτιαξε ποτέ του ο γνωστός σεφ. Επαγγελματικά, εδώ και πολλά χρόνια, ο Άκης καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην κορυφή με δικές του επιχειρήσεις και δικές του μαγειρικές εκπομπές. Φέτος, παρότι δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση, την απέρριψε λόγω του συμβολαίου του με τον Alpha, στον οποίο παραμένει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ