Οι πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασε, μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που ήταν από τις πρώτες γυναίκες, μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τη Λένα Δροσάκη, οι οποίες κατήγγειλαν τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Όπως τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, “η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μία ημέρα χαράς για κανέναν. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Ακόμη είναι πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι να μην επικεντρωνόμαστε στον χώρο του θεάτρου… Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο και τα πρόσωπα που γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους, τον δημοσιογραφικό, τον χώρο της ιατρικής, όλους τους χώρους”

“Ο στόχος είναι να αλλάξουμε το νομικό πλαίσιο έτσι ώστε κάθε άνθρωπος, κάθε άνδρας ή γυναίκα να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και προσβολής της προσωπικότητας του… Τα παιδιά μου ήταν η κινητήριος δύναμή μου για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία, τα παιδιά όλων μας” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ