Η πόζα της Ιωάννας Τούνη άναψε “φωτιές” και πρόδωσε τον φωτογράφο

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει μπροστά στον Καταρράκτη Καλαμάρη στη Μεσσηνία.

Λίγες ώρες πριν, σήμερα, ανέβασε πόζα της από το ίδιο σημείο η Ιωάννα Τούνη και μάλιστα ζήτησε από τους ακολούθους της να σχολιάσουν πόσο πολύ τους αρέσει η φωτογραφία για να ενθαρρύνουν τον φωτογράφο.

“Παιδιά η κατάσταση είναι σοβαρή. Αφήστε σχόλιο για το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ σας αρέσει αυτή η φωτογραφία παρακαλώ, να ενθαρρύνουμε τον φωτογράφο μας” έγραψε η influencer ως λεζάντα στη σέξι φωτογραφία της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κολλητή της Ιωάννας Τούνη, έσπευσε να σχολιάσει: “Θα σας τα πω εγώ… για να βγάλει αυτή τη λήψη ο φωτογράφος σίγουρα τον βασάνισε! **Τουλάχιστον έτσι έκανε σε εμένα!!!! Οπότε εγώ: Μπράβο φωτογράφε αλλά και τι μοντέλο είχες”.

Φυσικά οι φωτογραφίες στο ίδιο σημείο με διαφορά λίγων ημερών φουντώνουν εκ νέου τις φήμες για σχέση των δύο τους. Βέβαια, η Ιωάννα Τούνη είχε ανεβάσει insta story πριν από λίγες ημέρες όπου απολάμβανε τις βουτιές της στον καταρράκτη, ακριβώς δηλαδή την ημέρα που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πόζαρε σ’ αυτό το σημείο. Αν και δεν το παραδέχονται οι χρονικές και… φωτογραφικές συμπτώσεις είναι αρκετές για να τους διαψεύσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ