Το συγκινητικό post της Μαράια για τον Γιάννη Αντετοκούμπο

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Bucks και την φρενίτιδα χαράς που βιώνει αυτές τις μέρες ο super star του παγκόσμιου basket, Γιάννης Αντετοκούνμπο, η σύντροφός του Mariah Riddlesprigger, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιλώντας για την σπουδαία νίκη του δικού μας Γιάννη.

“Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τη σκληρή δουλειά που έκανες και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσεις, αλλά να δω μέρος του ταξιδιού σου ήταν μεγάλη ευλογία. Είμαι πολύ περήφανη για σένα μωρό μου. Είσαι πρωταθλητής του NBA και κανείς δεν μπορεί να στο πάρει αυτό. Αγαπώ όλα όσα είσαι. Τώρα πάμε να κάνουμε αυτό το παιδί”, έγραψε κάτω από μια φωτογραφία με τον Γιάννη αγκαλιά με τα χρυσά τρόπαια μιας άκρως επιτυχημένης σεζόν.

tellygupshup.com

Μάλιστα, μετά από κάποιες ώρες, ανέβασε και μια δεύτερη συγκινητική φωτογραφία τους αγκαλιά με τον μικρό τους γιο, από το γήπεδο, την ημέρα της μεγάλης νίκης με τη λεζάντα: “Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!”.

Το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι τους τους επόμενους μήνες και όπως φαίνεται η Mariah δεν βλέπει την ώρα να φύγει όλη η ένταση των αγώνων και να απολαύσει την αγκαλιά του συντρόφου της, χωρίς υποχρεώσεις. Το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο τους γιο, Liam Charls Antetokounmpo τον Φεβρουάριο του 2020.Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ