Η πρώτη κοινή ΦΩΤΟ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο instagram

Δεν είναι μυστικό ότι τους τελευταίους μήνες η Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται ξανά στην αγκαλιά του Μπεν Άφλεκ, καθώς και οι δύο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Κάτι οι παπαρατσικές φωτογραφίες, κάτι τα δημόσια φιλιά και οι αγκαλιές, κάτι οι δηλώσεις φίλων και γνωστών, επιβεβαιώνουν ότι οι Μπένιφερ, όπως τους αποκαλούσαν στο παρελθόν οι θαυμαστές τους, αναβιώνουν τον παλιό τους έρωτα. Τώρα έρχεται μία φωτογραφία να “επισημοποιήσει” τη σχέση τους και στο instagram.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της πολύ καλής φίλης της Λόπεζ, Λία Ρέμινι, στις 15 Ιουνίου και εκεί φωτογραφήθηκαν με την εορτάζουσα. Η 51χρονη Ρέμινι ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της και έτσι σήκωσε θύελλα ανάμεσα στους θαυμαστές της Λατίνας σουπερστάρ και του επιτυχημένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, που παραληρούν από χαρά για την επανασύνδεση. Στη φωτογραφία το ζευγάρι δείχνει απολύτως ερωτευμένο με τον έναν μέσα στην αγκαλιά του άλλου και κάπως έτσι αυτή έγινε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ