Το “αντίο” της Φίνος Φιλμ στον Τόλη Βοσκόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Τόλης Βοσκόπουλος σημάδεψε το ελληνικό πεντάγραμμο, με πολλές χρυσές επιτυχίες που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Ο αγαπημένος ερμηνευτής όμως άφησε το αποτύπωμά του και στον ελληνικό κινηματογράφο, αφού συμμετείχε σε ταινίες που έγραψαν ιστορία. Στην Φίνος Φιλμ, εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1963 στο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη “Κάτι να Καίει”. Η εταιρεία παραγωγής ταινιών είπε το δικό της “αντίο” στον Τόλη Βοσκόπουλο με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και κέρδισε επάξια τον τίτλο του “πρίγκηπα” του ελληνικού τραγουδιού. Στην Φίνος Φιλμ, εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1963 στο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη “Κάτι να Καίει”, ερμηνεύοντας το ρόλο του μουσικού στο συγκρότημα του Κώστα Βουτσά, ενώ μεγάλη αίσθηση έκανε η παρουσία του στην ταινία “Μαριχουάνα Στοπ” το 1971, στην οποία ερμήνευσε την μεγάλη του επιτυχία “Το Φεγγάρι πάνωθέ μου”.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν και θα παραμείνει.. ανεπανάληπτος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του” αναφέρει η Finos Film.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ