Η τελευταία ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο Instagram – ΦΩΤΟ

Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Ο “πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού” σε λίγες ημέρες θα συμπλήρωνε 25 χρόνια γάμου με την Άντζελα Γκερέκου. Παντρεύτηκαν το 1996 στην Κέρκυρα και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Με την πρώην βουλευτή και υφυπουργό και νυν πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, απέκτησαν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Η Άντζελα Γκερέκου είχε ανεβάσει την τελευταία φωτογραφία στο Instagram μαζί τον τραγουδιστή, στις 20 Δεκεμβρίου του 2020. Σε αυτή ο Τόλης Βοσκόπουλος ποζάρει ευτυχισμένος ανάμεσα στην κόρη του και τη σύζυγό του. “Χρόνια πολλά με υγεία κ όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!!! Κ του χρόνου Ελεύθεροι!” είχε γράψει η κ. Γκερέκου.

Την Πρωτομαγιά, η σύζυγός του είχε ανεβάσει ένα παλαιότερο εξώφυλλο περιοδικού με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιά. “Όπως τότε! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία κ αγάπη!” είχε γράψει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ