Άκης Πετρετζίκης: Έγινε μπαμπάς, αλλά δεν ντύνεται γαμπρός

Της Αλεξάντρας Αντωνίου

Μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έγινε μπαμπάς. Πρώτη η Realnews είχε αποκαλύψει τη «μυστική» εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, την οποία, λίγο μετά, επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σεφ με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφός του έγιναν γονείς στις 2 Ιουλίου και βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους. Οι πρώτες ημέρες του Ακη αγκαλιά με τον γιο του είναι ονειρικές. Νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα και τo απολαμβάνει. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά του, που θέλει να τη μοιραστεί με ολόκληρο τον κόσμο, γι’ αυτό και πόσταρε κάποιες φωτογραφίες από την εγκυμονούσα σύντροφό του και τον ερχομό του γιου του, παρότι κρατά πάντα ως επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν έγινε γνωστή η είδηση πως είναι έτοιμος να υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, ελάχιστοι γνώριζαν γι’ αυτή τη σχέση. Τώρα, όμως, όλα φαίνεται πως έχουν αλλάξει και ο γνωστός σεφ έκανε μια ανάρτηση που μας ξάφνιασε όλους, δείχνοντας την ανάγκη του να μοιραστεί τη χαρά του. «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Ακης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!», έγραψε στο Instagram.

Ο Άκης ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον γιο του και στη γυναίκα που του χάρισε το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του. Παρ’ όλα αυτά, ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτεται το ζευγάρι. Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δεν θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει. Ο Πετρετζίκης junior έχει γεμίσει το σπίτι τους με χαρά. Μέρα με τη μέρα, οι ευτυχισμένοι γονείς βλέπουν το αγοράκι τους να μεγαλώνει. Χαίρονται με τα νάζια του και είναι έτοιμοι να του χαρίσουν όλη τους την αγάπη. Ολα μοιάζουν παραμυθένια, «πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη». Είναι το καλύτερο… γλυκό που έφτιαξε ποτέ του ο γνωστός σεφ. Επαγγελματικά, εδώ και πολλά χρόνια, ο Άκης καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται στην κορυφή με δικές του επιχειρήσεις και δικές του μαγειρικές εκπομπές. Φέτος, παρότι δέχθηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση, την απέρριψε λόγω του συμβολαίου του με τον Alpha, στον οποίο παραμένει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ