Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Μανούλα έγινε η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γέννησε τα ξημερώματα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Νάντια Μπουλέ γέννησε στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ το πρώτο της παιδί και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, θεατρικός παραγωγός, Γιώργος Ισαάκ είναι τρισευτυχισμένοι που έγιναν γονείς.

Η Νάντια Μπουλέ κράτησε την εγκυμοσύνη της όσο καιρό μπορούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που ανέβασε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Ιnstagram. «Και μετά συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση», έγραψε στη λεζάντα και συνέχισε: «Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω! Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού/pregrancy, pregnant».

«Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό ένστικτο, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής, νορμάλ», είχε δηλώσει όταν ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Νάντια είχε κάνει λόγο για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τονίζοντας ότι είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθει, ενώ συμπλήρωσε: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος!». «Δεν θα γίνω χαζομπαμπάς! Είμαι από τώρα», είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο ο Γιώργος Ισαάκ στην «Reallife» λάμποντας από χαρά και τονίζοντας ότι νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ