Η Ριάνα θα μπορούσε να γίνει σπιτονοικυρά σας – Δείτε την έπαυλη των 5.900 τ.μ. – ΦΩΤΟ

Η Ριάνα έβαλε αγγελία ενοικίασης για την έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς. Η εντυπωσιακή ιδιοκτησία της είναι 5.900 τ.μ. και για να την κάνετε σπιτονοικοκυρά σας θα χρειαστείτε περίπου 80.000 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με το Realtor.com.

Η έπαυλη βρίσκεται στο Hidden Hills. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει βάλει προς ενοικίαση και άλλες ιδιοκτησίες της. Αυτή η νέα αγγελία έρχεται μόλις επτά μήνες μετά την αγορά του σπιτιού με τα πέντε υπνοδωμάτια προς 13,75 εκατομμύρια δολάρια.

Τον Μάρτιο η 33χρονη αγόρασε επίσης ένα σπίτι 3.600 τ.μ. στην ίδια περιοχή για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το ενοίκιο των 80.000 δολαρίων απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά και απαιτήσεις υψηλού επιπέδου για την κατοικία τους. Η έπαυλη βρίσκεται σε έναν λόγο με εντυπωσιακή θέα της πόλης. Το πάρκινγκ είναι επενδεδυμένο με πέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα αυτοκίνητα. Διαθέτει δύο μπαλκόνια, μπέργκολα και ένα τζάκι εξωτερικού χώρου.

Εισέρχεστε μέσα από μια γυάλινη περιστρεφόμενη πόρτα με μαύρη επένδυση για να βρείτε στο εσωτερικό ξύλινα πατώματα chevron που οδηγούν τους επισκέπτες μέσα από το σπίτι προς την αυλή. Ένα μωσαϊκό με λευκά, μαύρα και γκρι πλακάκια οδηγεί στην αυλή με το τζάκι ως κεντρικό στοιχείο στο αίθριο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες. Οι επισκέπτες στο φουαγιέ μπορούν να στρίψουν αριστερά για να βρουν την κουζίνα, μια αίθουσα πρωινού και ένα υπέροχο δωμάτιο. Οι φωτογραφίες της κουζίνας δείχνουν φωτιστικά σε χρυσό χρώμα, δύο νησίδες, δύο ψυγεία και πέτρινα φινιρίσματα.

Φυσικά διαθέτει εντυπωσιακά μαρμάρινα μπάνια και υπνοδωμάτια με εντυπωσιακή θέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ