Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: Είχα δει γυμνή την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο καμαρίνι

Για τον ρόλο του στην ταινία “Το κορίτσι με τα παραμύθια” και την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλατζόπουλος. Στα 72 του σήμερα ο ηθοποιός μιλώντας στην “Espresso” και απαντώντας σε ερώτηση για το τι θυμάται από την ταινία “Το κορίτσι με τα παραμύθια”, είπε ότι “θυμάμαι τα πάντα. Κάποια στιγμή η Αλίκη ήρθε αργοπορημένη στο γύρισμα. Άρχισε να αγχώνεται και να λέει “βγείτε όλοι από το καμαρίνι μου, να μείνουν μόνο ο Άλκης (που βοηθούσε στο μακιγιάζ) και ο Γιαννάκης”. Και έμεινα μέσα στο καμαρίνι και είδα την Αλίκη γυμνή που ντυνόταν, με αυτά τα υπέροχα στήθη που είχε και δεν τα ξεχνάω ποτέ”.

Όσο για το πώς πήρε τον ρόλο στην ταινία; Ο ίδιος τόνισε ότι “όταν απήγγειλα το ποίημα, ανάμεσα στους θαμώνες του Άλσους ήταν ο Ανδρέας Λαμπρινός, που γύριζε την ταινία “Το κορίτσι με τα παραμύθια” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πήρε τη διεύθυνση του σπιτιού μας και ήρθε ένα βράδυ. Εγώ ήμουν 5,5 ετών. Καθόμασταν έξω στην αυλή και έρχεται και μας λέει “είδα τον μικρό που απήγγειλε ένα ποίημα και ήρθα να σας προτείνω να παίξει στην ταινία που γυρίζω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τον αφήνετε;”.

Ο πατέρας μου, λοιπόν, του απαντάει αρνητικά. Και συνεχίζει ο Λαμπρινός: “θα του δώσω και 1000 δραχμές”. Ο πατέρας μου σάστισε, γιατί δεν είχε πάρει ποτέ αυτά τα χρήματα. Κι έτσι ξεκίνησα στον κινηματογράφο. Έπειτα από αυτή, άρχισα να παίζω συνεχώς», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ