Survivor: Γιατί ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Love it” το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο φιναλίστ του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι, που ήταν η μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

“Αυτή ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος και τότε εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη ο Σάκης Κατσούλης.

“Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Εσύ δεν έχεις να ντρέπεσαι για τίποτα. Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεκτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν μπω στο παιχνίδι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ