Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δηλώνει… single – Τι είπε για τον Γιώργο Λιβάνη – ΒΙΝΤΕΟ

Ο τελικός του Survivor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Τη στιγμή που ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην αγκαλιά του Σάκη. Άλλωστε μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο της μισό, όπως έχει αναφέρει ενώ και μετά την αποχώρησή της στον ημιτελικό, δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή της στον πρώην σύντροφό της.

Στο τέλος της βραδιάς, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, η Μαριαλένα δεν έκρυψε τη χαρά της για το αποτέλεσμα. “Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια” παραδέχτηκε χαριτολογώντας.

Ωστόσο για ακόμη μία φορά θέλησε να διευκρινίσει πως δεν έχει σχέση με τον Σάκη και κατά τη διαμονή τους στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο δεν συνέβη τίποτα περισσότερο από αυτά που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές.

“Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση” είπε αφήνοντας όλους με την απορία τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο είχε σχέση πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Μαριαλένα ανέφερε μόνο πως θα επικοινωνήσει σύντομα με τον τραγουδιστή…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ