“Πυρά” Χολιγουντιανού αστέρα κατά της Σκάρλετ Γιόχανσον: Ντρέπομαι για λογαριασμό της

Ντρέπεται για τη Σκάρλετ Γιόχανσον ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Στίβεν Ντορφ, όπως ο ίδιος δήλωσε, επικρίνοντας τη σταρ επειδή επιλέγει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες της Marvel.

Ο 47χρονος κατακεραύνωσε τη Σκάρλετ και την ταινία της “Μαύρη Χήρα” τη στιγμή που προωθεί την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί εκείνος “Embattled”.

“Ακόμη κυνηγώ τους καλούς ρόλους γιατί δεν θέλω να είμαι στη ‘Μαύρη Χήρα’. Μου φαίνεται ότι είναι σκουπίδι. Μοιάζει με κακό βιντεοπαιχνίδι. Ντρέπομαι γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Ντρέπομαι για τη Σκάρλετ” είπε στον Independent ο σταρ.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι το γεγονός ότι αυτοί οι ηθοποιοί αμείβονται “γερά” για τους συγκεκριμένους ρόλους, δεν τον βάζει σε πειρασμό. “Είμαι σίγουρος ότι η Σκάρλετ πήρε πέντε, εφτά εκατομμύρια δολάρια, αλλά ντρέπομαι για εκείνη. Δεν θέλω να είμαι σε τέτοιες ταινίες” επεσήμανε ο Ντορφ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντορφ έχει εμφανιστεί σε ταινία της Marvel, το 1998 όταν συμμετείχε στη μεταφορά του του χαρακτήρα κόμικς Blade στο πλευρό του Γουέσλι Σνάιπς.

O Nτορφ είναι γνωστός για τον ρόλο του ως Ρόλαντ Γουέστ στο “True Detective” του HBO.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ