Σε καραντίνα η Κέιτ Μίντλετον μετά την επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Η Κέιτ Μίντλετον υποχρεώνεται να παραμείνει σε καραντίνα αφού ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν έχει συμπτώματα, έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου και έχει βγει αρνητική σε τέσσερα τεστ στα οποία υπεβλήθη την περασμένη εβδομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εορταστική εκδήλωση για την 73η επέτειο του NHS με τον Ουίλιαμ στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου και στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σήμερα.

Η Κέιτ ενημερώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με άνθρωπο που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, την Παρασκευή το απόγευμα, αφού είχε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο Γουίμπλεντον. Τώρα πρέπει να μείνει σε αυτοαπομόνωση για 10 ημέρες ακόμη και αν βγει αρνητική σε τεστ, ενώ τις τελευταίες εφτά ημέρες έχει υποβληθεί σε τέσσερα τεστ Covid στα οποία βγήκε αρνητική. Δεν είναι γνωστό πώς ενημερώθηκε για την επαφή με το κρούσμα, αλλά το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ συνεχίζει με τις δικές του υποχρεώσεις κανονικά σημαίνει ότι το επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν ανήκει στον στενό της κύκλο.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε σε ανακοίνωση: “Την περασμένη εβδομάδα η Δούκισσα του Κέμπριτζ ήρθε σε επαφή με κάποιον που ακολούθως διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Η Αυτής Υψηλότης δεν έχει συμπτώματα αλλά ακολουθεί τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι”. Η τελευταία φορά που η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη δημοσίως ήταν στο Φούλαμ γύρω στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής. Εκείνη την ώρα περίπου εικάζεται ότι ενημερώθηκε ότι πρέπει να μείνει σε καραντίνα.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημέρα κατά την οποία η Δούκισσα ήρθε σε επαφή με το κρούσμα, αλλά ότι συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Η Κέιτ είχε μόνο δύο υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα, την Τρίτη το βράδυ στο Γουέμπλεϊ όπου η Αγγλία κυριάρχησε επί της Γερμανίας στο Euro 2020 και την Παρασκευή στο Γουίμπλεντον όπου έφτασε γύρω στις 11 το πρωί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ