Λαμπερός γάμος για Μπλέικ Σέλτον και Γκουέν Στεφάνι

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης το Σάββατο. Η τελετή έγινε στο ράντσο του τραγουδιστή στην Οκλαχόμα, όπου πηγές είχαν αναφέρει ότι χτίστηκε ένα παρεκκλήσι με σκοπό να παντρευτούν εκεί προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες. Ο γάμος ήταν κλειστός, με λίγους συγγενείς και φίλους να λαμβάνουν το προσκλητήριο.

Η Page Six δημοσίευσε και φωτογραφίες από το στολισμένο εκκλησάκι:

Τον Οκτώβριο του 2020, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του, με μία φωτογραφία όπου εκείνη επιδεικνύει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Ο Μπλέικ Σέλτον και η Γκουέν Στεφάνιγνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2014 όταν η Στεφάνι αντικατέστησε την Κριστίνα Αγκιλέρα στο The Voice.

Η σπίθα ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη από την κοινή εμφάνισή τους σε εκπομπή τον Σεπτέμβριο του 2014 ενώ τον Οκτώβριο του 2015 είναι πλέον και οι δύο διαζευγμένοι από τους συντρόφους τους, τη Μιράντα Λάμπερτ εκείνος και από τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ εκείνη, ενώ τον Νοέμβριο του 2015 επιβεβαίωσαν τη σχέση τους. Τον Φεβρουάριο του 2016 δημοσιοποίησαν κι επισήμως τη σχέση τους όταν εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί για το πάρτι μετά τα Όσκαρ του Vanity Fair. Ακολούθησαν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και εξομολογήσεις αλλά και μουσικές συνεργασίες, ακόμη και εμφανίσεις με τους τρεις γιους της Στεφάνι από τον προηγούμενο γάμο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ