Οι… μπηχτές της Ιωάννας Μαλέσκου – BINTEO

Mηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Love it” σχολίασε ένα βίντεο που προβλήθηκε σχετικά με την Βίκυ Κάβουρα.

“Πολύ σύντομα θέλω να κάνω ένα σχόλιο, χρόνια πολλά να πω στην Βίκυ Κάβουρα να είναι χιλιόχρονη” άρχισε να λέει η παρουσιάστρια όταν την διέκοψε ο Μάνος Μαγιάτης τραγουδώντας το “Να είναι ευτυχισμένη”. Γελώντας εκείνη συνέχισε λέγοντας “πάντως, αυτό που είπε ότι έχω κάνει πολλά πράγματα στα επαγγελματικά μου, δεν θέλω να στέκονται στα προσωπικά, είναι κάτι που το αντιλαμβάνομαι. Αρέσει στον κόσμο και στους δημοσιογράφους να βρίσκουν σχέσεις… Το θέμα είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν στις πλάτες των άλλων να κάνουν καριέρα ή να τους συζητάνε. Οι άλλοι απ’ έξω μπορεί να νομίζουν ότι έτσι γίνεται. Εμένα μου αρέσει να μιλάνε για τη δουλειά μου, το καταλαβαίνω αυτό που λέει η Βίκυ”

“Κάποιοι δεν έχουν ανάγκη να τους ταυτίσουν με έναν άλλον άνθρωπο, είτε ισχύει είτε όχι. Είναι αυτόφωτοι” είπε με νόημα.

Προφανώς, η αναφορά ήταν για την Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία είχε σχολιάσει την επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου να πει ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Η ατάκα που είχε ειπωθεί στο “Πρωινό” ήταν “άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ