Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή για τον τελικό και τον Survivor που στηρίζει – ΦΩΤΟ

Ο Τζέιμς Καφετζής προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media με πολλές… αιχμές, ξεκαθαρίζοντας ποιον Survivor αποφάσισε να στηρίξει καθώς ο τελικός πλησιάζει.

«Επειδή μου έρχονται πολλά μηνύματα για το ποιον θα στηρίξω στον τελικό του Survivor, θέλω να σας δείξω πού θα δώσω εγώ την “ψήφο” μου. Θα “ψηφίσω” μια αληθινή σαρβάιβορ που apparently με στήριξε κιόλας όσο ήμουν στο παιχνίδι, ώστε να βοηθήσω να γίνει λίγο ευκολότερη η καθημερινότητά της. Επιτέλους κλείνει πλέον αυτός ο κύκλος, όποτε ας τον κλείσουμε με αγάπη» έγραψε αρχικά ο James Καφετζής που όπως θα θυμάστε είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι αποκαλύπτοντας πως πήρε μία τέτοια απόφαση γιατί είχε χάσει τον εαυτό του όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ροδίτης πρώην παίκτης ο οποίος αυτόν τον καιρό απολαμβάνει διακοπές με την Γερμανίδα σύντροφό του μας εξέπληξε με την ανάρτησή του αυτή καθώς όπως διαπιστώσαμε με δεύτερη ανάρτησή του δεν αναφερόταν σε κάποιον από τους φιναλίστ του παιχνιδιού επιβίωσης αλλά με μία πραγματική Survivor της ζωής, τη Δήμητρα.

Πρόκειται για μία κοπέλα που είναι θαυμάστριά του, την Δήμητρα, η οποία χρειάζεται βοήθεια για να παραμείνει ενεργή με ένα αναπηρικό αυτοκίνητο. «Ελπίζω τώρα να είναι πιο κατανοητό ποια θα ψηφίσω. Δήμητρα. Θα “ψηφίσω” την Δήμητρα» έγραψε ο James Καφετζής επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά με αυτή την κίνησή του πως θέλει να αξιοποιήσει δημιουργικά και για τον καλό άλλων τη δημοφιλία που έχει αποκτήσει από το παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ