Cardi B: Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η topless ΦΩΤΟ με τον Offset

Η Cardi B αποκάλυψε την εγκυμοσύνη όταν εμφανίστηκε να τραγουδήσει στη σκηνή των BET Awards, με μια εντυπωσιακή ολόσωμη φόρμα, που είχε διαφάνεια στην φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η τραγουδίστρια έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της, Offset. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη.

Η 28χρονη δημοσίευσε στο instagram μια topless φωτογραφία, στην οποία ο ράπερ έχει τα χέρια του τυλιγμένα γύρω της και σχολίασε την ταραχώδη σχέση τους. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει μετά τη γέννηση της κόρης τους, αλλά τα ξαναβρήκαν.

“Ακούσαμε ο ένας τον άλλον, επικοινωνήσαμε, προσευχηθήκαμε και τότε ο Θεός μας ευλόγησε και ευλόγησε την οικογένειά μας με άλλη μια μικρή ευλογία. Το σπιτικό μας είναι τόσο γεμάτο ευτυχία και είναι πολυάσχολο. Αλλά είμαστε έτοιμοι και ευτυχισμένοι. Σας ευχαριστώ για τις ευχές” αναφέρει.

Επίσης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη της, την τρίχρονη Kulture Kiari Cephus. Το κοριτσάκι κρατά την κοιλιά της μαμάς της, ενώ φορούν παρόμοια σύνολα.

“Ξέρω ότι και τα δύο, θα αγαπούν το ένα το άλλο τόσο πολύ και θα τσακώνονται τόσο πολύ, αφού έχουν τρία χρόνια απόσταση… Όπως εγώ με την Χένι” περιέγραψε στη λεζάντα. Η Χένι είναι η μικρότερη αδελφή της τραγουδίστριας. “Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι το ένα θα προσέχει το άλλο, όπως κανείς άλλος” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ