Το ζεύγος Μπίμπερ στη Μήλο – Οι ΦΩΤΟ από τις βόλτες και η… χωριάτικη σαλάτα

Αν και η κυρία Μπίμπερ δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού στα ελληνικά νησιά, ο Τζάστιν φροντίζει να κρατά ενήμερους τους θαυμαστές του. Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής τα τελευταία 24ωρα έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του αρκετά στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους στη Μήλο.

Το ζευγάρι πρώτα επισκέφθηκε τη Μύκονο, όπου και φωτογραφήθηκε με όσους το ζήτησαν.

Το ζευγάρι περνά αρκετές ώρες σε πολυτελή θαλαμηγό, αλλά φροντίζει να επισκέπτεται και τα γραφικά σοκάκια του νησιού. Ο τραγουδιστής έκανε άλλη μια ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του γράφοντας “σε ευχαριστώ που είσαι ο πιο ερωτεύσιμος άνθρωπος στον πλανήτη Γη”.

O Τζάστιν Μπίμπερ ποζάρει μπροστά από τη χωριάτικη σαλάτα, το τζατζίκι, τις ελιές και άλλα ελληνικά εδέσματα.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε και μέσα στα κλασικά σπιτάκια της Μήλου, τα “σύρματα”, που χρησιμοποιούν οι ψαράδες. Σύρματα αποκαλούν οι ντόπιοι τους χώρους που είναι σκαμμένοι σε σχετικά μαλακό πέτρωμα και μοιάζουν με μικρά σπήλαια. Ο ρόλος τους ήταν και είναι να προστατεύουν τις βάρκες από τους δυνατούς χειμωνιάτικους ανέμους. Σιγά – σιγά όμως, και με το πέρασμα των χρόνων, αυτά εξελίχτηκαν και έγιναν μόνιμες κατοικίες ψαράδων ή καλοκαιρινά καταλύματα ντόπιων παραθεριστών, χωρίς να χάσουν την αρχική τους δομή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ