Κώστας Τσουρός: Η “μπηχτή” για τον Ουγγαρέζο και οι φήμες για συνεργασία με τη Μελέτη

«Από τον Απρίλιο και μετά έχω διαβάσει τα πάντα, ότι θα κάνω εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ότι θα παρουσιάσω εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελεονώρα Μελέτη. Δηλαδή, θέλω να σου πω ότι γράφονται τα πάντα! Τέτοιο άγχος για το τηλεοπτικό μου μέλλον; Η πρόταση που μου κάνατε εσείς δεν γράφτηκε” είπε με νόημα ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο “Πρωινό”.

Ερωτηθείς για την Ελεονώρα Μελέτη και ποιος θα έχει τον πρώτο ρόλο απέφυγε να απαντήσει αν και επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει συζητήσεις. “Ότι έχω συζητήσει, έχω συζητήσει, αλλά μέχρι τις 11 Ιουλίου είμαι στο “Καλύτερα δεν γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha” τόνισε.

“Με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο… Υποθετικά τι να απαντήσω; Δεν έχω πρόβλημα να κάνω το οτιδήποτε. Με την Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Είμαστε τρία χρόνια και είμαστε σαν να είμαστε οικογένεια. Φυσικά και ξέρει ότι έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι ντόμπρος. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαστε δεμένοι σε μία καρέκλα και όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή” υπογράμμισε.

“Πέρασα τέλεια στο “Πρωινό, αν εξαιρέσουμε την πρώτη μέρα ψυχρολουσίας. Ο ιδρώτας ήταν μέχρι κάτω, είχα πάθει σοκ” περιέγραψε. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Έλα εδώ Δημήτρη να τα μοιράσουμε. Να έρθει ο Κώστας εδώ, να πάω εγώ στο Mega και εσύ στον Alpha με τη Ναταλία”. Ο Κώστας Τσουρός έριξε τότε την “μπηχτή” στον Δημήτρη. “Δημήτρη, Καλύτερα δεν γίνεται! Ότι διαβάζω για μένα, διαβάζω και για τον Δημήτρη, δεν ξέρω τι γίνεται. Θα περάσει καλά αν πάει. Αν φύγω εγώ, γιατί δίπλα μου δεν κάθεται”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ