Η συγκινητική βράβευση της Μαίρης Χρονοπούλου: Χρειάστηκε κουράγιο για να περπατήσω με το μπαστούνι

Η Μαίρη Χρονοπούλου, βρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων ΙΡΙΣ και παρέλαβε στη σκηνή το Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς. «Δέχομαι το βραβείο για το ότι ανέβηκα στη σκηνή με το μπαστούνι μετά από τόσα χρόνια» είπε.

«Που είναι το βραβειο μου; Βαρύ πολύ! Τον κινηματογράφο τον λάτρεψα από την πρώτη στιγμή κι αυτός με αγάπησε με τη σειρά του δεν μπορώ να πω. Κι οι κινηματογράφος που έδωσε μεγάλες χαρές. Μου αρέσει να παίρνω βραβεία και ευχαριστώ την Ακαδημία που μου το χάρισε. Δείξτε μου έναν άνθρωπο που να μην του αρέσει να παίρνει βραβεία και θα σας δείξω έναν μεγάλο ψεύτη. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ απόψε. Αλήθεια σας ευχαριστώ, θα κλάψω» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου κρατώντας το βραβείο.

Δείτε στο σημείο μετά το 1:02:00

“Ψοφάω για βραβεία, είχα 21 χρόνια να ανέβω στη σκηνή και έπαθα τρακ” περιέγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου. “Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να περπατήσω με το μπαστούνι” πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

“Λάτρεψα τον κινηματογράφο. Το θέατρο το βαριόμουν. Ήταν απαράδεκτα πληκτικό, μετά από 20 ημέρες παραστάσεων ήθελα να αυτοκτονήσω! Ο κινηματογράφος είχε μια εναλλαγή, δεν βαριόμουν ποτέ το σινεμά” ανέφερε.

“Βλέπω τηλεόραση. Μου αρέσει “το σόι σου, η “Αγγελική” μετά μανίας. Λυσσάω για δελτία ειδήσεων, όταν έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι αρρωσταίνω… Με ηρεμεί η Ζαχαρέα” συμπλήρωσε. “Οι ηθοποιοί σήμερα βγαίνουν στην τηλεόραση δωρεάν. Το τσάμπα ξέρετε δεν είναι ποτέ τόσο εκτιμητέο. Ο κινηματογράφος καθιέρωνε ηθοποιούς και τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ