Κωνσταντίνος Παντελίδης: Δεν μιμούμαι τον Παντελή – Τι είπε για το τραγούδι

“Δεν μιμούμαι τον Παντελή, οι φωνές μας είναι κοντινές και η χροιά. Είναι θέμα DNA. Αφού αρέσει στον κόσμο γιατί να αλλάξω τη φωνή μου; Αυτή είναι η φωνή μου” είπε στη συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

“Τον Παντελή τον νιώθω δίπλα μου από το πρωί ως το βράδυ. Χωρίς να υποτιμήσω άλλους ανθρώπους που έχουν χάσει κάποιον, ξέρω ότι κάποιοι όταν χάσουν δικό τους άνθρωπο δεν θέλουν να αναφέρεται συνέχεια, γιατί στεναχωριούνται. Εγώ το ζητάω να τον βλέπω σε βιντεάκια, σε συνεντεύξεις, να τραγουδάει. Αν δεν τον βλέπω τότε είμαι στεναχωρημένος” περιέγραψε.

“Είχαμε 19 χρόνια διαφορά, έπαιρνε ενέργεια από εμένα. Ήταν νούμερο ένα ο Παντελής και όσο πιο κοντά φτάσω εκεί, τόσο πιο κοντά θα αισθάνομαι σε εκείνον. Δεν μπορώ να το καθορίσω, ούτε να το ξέρω αν θα κάνω επιτυχία. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ο κόσμος θα με κρίνει στην πορεία” είπε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη.

“Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Εγώ και η οικογένεια μου δεν το έχουμε καταλάβει αυτό. Θεωρώ ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο γεγονός που σου συνέβη” σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ