Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του μου έφερνε σουβλάκια

Την πρώτη του γνωριμία με τον Τριαντάφυλλο αποκάλυψε ο Γιώργος Μαργαρίτης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής είπε ότι παρακολουθεί αρκετά τηλεόραση, ακόμη και το Survivor. “Τα βλέπω πού και πού. Τον Τριαντάφυλλο, αυτό το παιδί, τον ξέρω από πολύ μικρό. Μπορώ να σου πω ότι ήταν 15 ετών όταν τον γνώρισα. Ήμουν στη Ρόδο για εμφάνιση και είχε ένα σουβλατζίδικο ο πατέρας του. Μου έχει φέρει τα σουβλάκια. Ήταν ντελιβαράς από τότε…” είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ερωτηθείς εάν θα συμμετείχε ως κριτής σε ένα μουσικό ριάλιτι, το απέκλεισε και είπε, γελώντας: “μαθητής δηλώνω εγώ…”.

“Ποτέ δεν σταμάτησα να τραγουδάω, στο σπίτι, στο εργαστήριο μου, όπου και να βρίσκομαι τραγουδάω” τόνισε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος αναφερόμενος στα παιδιά του και κατά πόσον ακολουθούν τα βήματα του, ανέφερε ότι ο γιoς του “ο Κώστας τώρα ξεκινάει, λίγο ηθοποιός, λίγο τραγουδιστής. Θα είναι και μαζί μου το καλοκαίρι στις εμφανίσεις”. “Είναι νωρίς να μιλήσω για τον γιo μου σαν τραγουδιστή. Κατά τα άλλα, είναι ένας παλίκαρος” συμπλήρωσε.

“Κι εμένα ο πατέρας μου δεν ήθελε να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, αλλά μόλις γνώρισα τον μεγάλο Βασίλη Τσιτσάνη σε ηλικία 13 ετών, από εκεί και πέρα τελείωσαν όλα για μένα. Είδε και απόειδε και είπε άστον να βρει τον δρόμο του” τόνισε.

Αναφερόμενος σε αναρτήσεις ότι χάρισε το σπίτι του σε άλλη οικογένεια, αφού ανέφερε ότι πρόκειται “για το σπίτι στο χωριό, έξω από τα Τρίκαλα”, σημείωσε: “Ηθελα να το δώσω σε μια οικογένεια που έχει παιδιά, ήθελα να μεγαλώσουν παιδιά εκεί μέσα, να μην πάει μια οικογένεια με δύο άτομα. Δεν το χάρισα, το πλήρωσαν τα παιδιά, αλλά σε χαμηλότερη τιμή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ