Χάρης Ρώμας: Η απάντηση στις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για τα “ψέματα”

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει μίλησε ο Χάρης Ρώμας, ενώ απάντησε και σε όσα έχει δηλώσει για εκείνον η Σοφία Μουτίδου. “Το “Πεφταστέρι” γράφεται! Είναι ένα σίριαλ ακριβό, γι’ αυτό διαπραγματευόμαστε ακόμα τις λεπτομέρειες στα οικονομικά. Υπάρχουν παραπάνω από ένα κανάλια που μπορούν να υποστηρίξουν το νέο μου σίριαλ. Το νέο σίριαλ θα γίνει, έχει συμφωνηθεί, έχει τελειώσει. Είμαι και προληπτικός, θέλω να υπογράψω πρώτα για να το πω. Αν είναι να μου φέρεις γούρι, να το πω. Δεν σου φτάνει ο λόγος μου; Θα γίνει επειδή είναι ωραίο. Γιατί το θέλουμε και γιατί μπορώ” είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου, σχολίασε: “Δεν το είδα το απόσπασμα. Πραγματικά ουδόλως με ενδιαφέρει να μου τα πεις όλα αυτά. Απεχθάνομαι τη μικρότητα και θέλω να τη βγάλω από τη ζωή μου. Η Σοφία είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και έχει υπάρξει βεβαίως και εξαιρετική συνεργάτις. Εύχομαι κάποια στιγμή στο διάβα μας να ξαναβρεθεί μπροστά μου. Καλά έκανε και το είπε, εγώ όμως – και θέλω να κρατήσετε αυτό – την αγαπώ και της εύχομαι κάθε επιτυχία”.

Τι είχε δηλώσει η Σοφία Μουτίδου

“Έχουν ειπωθεί δύο ψέματα για μένα από τον Χάρη Ρώμα. Συγκλονιστικά ψέματα. Τα οποία βγήκα και διέψευσα. Το ένα ήταν ότι εγώ δεν παίζω στο νέα “Καφέ της Χαράς” αν δεν συμφωνήσουν όλοι με τα ωράριά μου. Το οποίο είναι φύσει και θέση τραγικό. Κάτι πήρε στραβά; Του το είπα κιόλας. Και το δεύτερο είναι, δεν ξέρω γιατί λέει πράγματα. Είχε πει μία φορά ότι με συνάντησε στις σκάλες στα γυρίσματα του Καφέ και με είδε να κλαίω γιατί είμαι φτωχιά και μου είπε ότι θα μου κάνει δώρο το νυφικό μου”, σημείωσε η γνωστή ηθοποιός.

“Εγώ όταν δοκίμασα το νυφικό στο γύρισμα, επειδή παντρευόμουν όντως εκείνο το διάστημα. λέω ‘καλέ τι ωραίο νυφικό’ και μου λέει ο Χάρης, ‘μην στεναχωριέσαι ο κολλητός μου έχει νυφικά, θα στο κάνω δώρο εγώ’. Έτσι έγινε. Το ότι με είδε στις σκάλες να κλαίω και ότι είμαι φτωχιά δεν το κατάλαβα, γιατί τα λέει αυτά;”, διερωτήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ