Survivor: Ποιος πρώην παίκτης ζητεί συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου

Για την αποχώρησή του Τριαντάφυλλου από το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων η μητέρα του, κ. Σεβαστή στην εκπομπή του Open TV “Ευτυχείτε”. Όπως είπε σχετικά με την αποχώρηση του γιου της από το παιχνίδι ” τον άκουσα πάρα πολύ χαρούμενο, πολύ χαρούμενο γιατί μάλλον κουράστηκε και αυτός και ψυχικά και σωματικά”.

Και συνέχισε λέγοντας ότι ο Τριαντάφυλλος αντιλήφθηκε την αγάπη του κόσμου όταν άνοιξε το κινητό του και το τι γίνεται μαζί του στην Ελλάδα. “Mε το που άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε. Μου λέει, “δεν μπορώ να καταλάβω”. Πρώτα απ’ όλα εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις με το που τον είδα να φεύγει από το παιχνίδι. Ήταν πολύ συγκινημένος, φώναζε “μανούλα μου μανούλα μου, έφτασα είμαι Γαλλία, θα γυρίσω σπίτι μου, στο παιδάκι μου, στη γυναίκα μου”, συμπλήρωσε.

Τι είπε για την απονομή του πτυχίου της “ανώτατης καραγκιοζικής” στον Τριαντάφυλλο

Ακόμη σχολίασε την απονομή του πτυχίου της… ανώτατης καραγκιοζικής στον Τριαντάφυλλο από τον Ασημακόπουλο αλλά και τον χλευασμό που δέχτηκε ο γιος της από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor όταν αποχώρησε λέγοντας ότι ” αυτοί έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Kαι είναι ντροπή τους. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία, από Αυστραλία, πραγματικά και μου είπαν ότι είναι ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος. Αυτοί έγιναν ρεζίλι, δεν πειράζει όμως. Νομίζω ότι είναι με δύο πρόσωπα μερικά άτομα, δεν πειράζει”, συμπλήρωσε .

Tην άποψη του για το θέμα αυτό εξέφρασε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, Περικλής Κονδυλάτος .”Σίγουρα εάν κάποιος είναι να κρίνει τα παιδιά δεν είμαι εγώ, που έχω μιλήσει πάρα πολύ άσχημα για τον Τριαντάφυλλο. Κυρία Σεβαστή ζητώ συγγνώμη εάν σας έχω στεναχωρήσει .Αλλά θέλω να πω το εξής: Ότι όταν ο άνθρωπος κουράζεται, εγώ δεν πιστεύω ότι κρύβει κακία όλο αυτό σκηνικό, δεν το εγκρίνω, αυτή είναι η θέση μου γιατί παρακολουθούν και παιδιά. Σίγουρα δεν το εγκρίνω. Αλλά όταν τα παιδιά έχουν κουραστεί πάρα πολύ θολώνει η κρίση τους και θα ήθελα να τους κρίνουμε λίγο πιο ευνοϊκά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ