Άννα Φόνσου: Τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου. “Επειδή πλήττω αλλάζω τα μαλλιά μου, αλλά τα μυαλά μου δεν μπορώ να τα αλλάξω. Από τότε που γεννήθηκα πρόσεχα την εμφάνισή μου. Γελάω πολύ με τον όρο σταρ, γιατί ποτέ δεν το έχω υπηρετήσει. Μου είχαν χρεώσει ότι τσακώνομαι με την Βουγιουκλάκη που ήταν η καλύτερή μου φίλη. Αλλά δεν ήμουν σταρ, δεν έχω συνήθειες σταρ. Ο τρόπος που ζω μόνο οι σταρ δεν ζουν έτσι.” είπε.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κουμπάρα και φίλη της, με την οποία πολλοί έλεγαν ότι έμοιαζαν. “Δεν μοιάζαμε με την Αλίκη καθόλου. Αλλά μοιάζαμε στη συμπεριφορά, στο χιούμορ, στην πλάκα, στα μαλλιά. Εγώ την ξεσήκωνα. Πρώτα ξεσήκωνα την Μπριζίτ Μπαρντό και μετά τη Βουγιουκλάκη. Ήταν η αγαπημένη μου. Μου λείπει η Αλίκη, κάθε μέρα, στις 4, την παίρνω τηλέφωνο από συνήθεια γιατί ήταν η ώρα που ξύπναγε. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το νούμερο. Το παίρνω και το κλείνω” είπε η Άννα Φόνσου.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, σήμερα σταρ είναι η δημοφιλής παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη. “Η Μενεγάκη δεν ξεσηκώνει είναι αυτόφωτη”, σημείωσε.

Σχετικά με το κίνημα #metoo, είπε: “Εγώ βγήκα 14 ετών στη δουλειά, έτυχε να μην μου συμβεί κάτι. Ευτυχώς που έγινε αυτό με το #metoo μήπως καθαρίσει το επάγγελμα μας. Είναι άκαιρο που μίλησε η Βάνα Μπάρμπα τώρα που είναι τα δικαστήρια, να βγαίνεις, γιατί και αυτές οι κοπέλες ταπεινώθηκαν”.

“Χορτασμένη δεν θα νιώσω ποτέ παρά μόνο όταν θα πάω στον άλλο κόσμο. Αν δεν έχανα τους δικούς μου τόσο ξαφνικά και ανέλπιστα και νέους, θα έλεγα ότι η ζωή μου φέρθηκε πολύ καλά. Κανείς δεν θα με δεχτεί εμένα με τέτοιες έγνοιες που έχω. Δεν πίστεψα ποτέ στη συντροφικότητα. Σύντροφοι είναι στο ΚΚΕ. Όμως είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα. Όλα τα έκανα, και έκλαψα και έπεσα στα πατώματα για έναν άντρα. Ο έρωτας δεν είναι κόπια. Όταν ερωτεύεσαι κανείς παράλογα πράγματα αλλιώς δεν είσαι ερωτευμένη”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ