Κατερίνα Καινούργιου: Επική δήλωση στην εκπομπή της για τους γονείς της και τον… γάμο – ΒΙΝΤΕΟ

Γενέθλια έχει σήμερα ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος, και η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της στο OPEN με ευχές. “Σήμερα έχει γενέθλια ο αδελφός μου. 34 ετών γίνεται” είπε και τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε: “Να τον δώσετε…”

“Είναι δοσμένος, είναι μια χαρά. Δεν είναι παντρεμένος, αλλά είναι σε σοβαρή σχέση. Είναι πολύ καλά”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε με νόημα: “Αυτοί οι γονείς γάμο και αρραβώνα δεν θα δουν. Καημένοι γονείς μου…”

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη εδώ και 2,5 χρόνια αλλά ακόμα δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάντως, εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και βλέπουν τη σχέση τους να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν τον χρόνο που μοιράζονται. Ο Φίλιππος συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στη σύντροφό του, δείχνοντας έτσι την αγάπη του. Ευρηματικός και με εξαιρετικές ιδέες, συχνά-πυκνά την ξαφνιάζει ευχάριστα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”

Νωρίτερα πάντως, η παρουσιάστρια είχε στείλει τις ευχές της στον αδελφό της και μέσω Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ