Η αινιγματική δήλωση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Μάριο Χεζόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Στα δημοσιεύματα που αφορούν στην ίδια και τον μπασκετμπολίστα Μάριο Χεζόνια απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night show”. Ο παρουσιαστής έκανε δώρο στην Ιωάννα Μαλέσκου μια φωτογραφία του Χεζόνια σε κορνίζα και η συζήτηση ξεκίνησε. Η παρουσιάστρια, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν τρέχει κάτι ανάμεσά τους, ωστόσο, μια φράση της “άναψε φωτιές”. “Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι”, σημείωσε και οι φήμες όπως είναι λογικό έχουν φουντώσει.

“Σούπερ Μάριο, είναι εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Ένας εξαιρετικός παίκτη. Γιατί κι εγώ ενημερώνομαι – παρακολουθώ καθημερινά τη συμβαίνει στο κομμάτι του αθλητισμού και ειδικά του Παναθηναïκού που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία” είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να της στέλνουν μηνύματα. “Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο σούπερ Μάριο” ανέφερε η παρουσιάστρια, χαμογελώντας.

“Είναι εξαιρετικό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο πλάσμα” είπε με νόημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ