MasterChef – Μαρίνα: Δεχόμουν “πόλεμο” από τον Διονύση – Από ποιους ζήτησε συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

Για την εμπειρία της στο ΜasterChef 5, αλλά και την κόντρα της με τον Διονύση Σαρακίνη μίλησε στην εκπομπή “Φωλιά των Κου Κου” η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία αποχώρησε στον ημιτελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

“Η αλήθεια είναι ότι εγώ τα πράγματα τα λέω ωμά, δεν τα σκέφτομαι. Όταν αποχώρησα την πρώτη φορά … δεν έχω κρύψει ποτέ ότι μπήκα με μια στρατηγική στο μυαλό μου μέσα στο παιχνίδι. Εγώ ήμουν αυθεντική στιγμή από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Όταν βγήκα έξω και είδα τα σχόλια του κόσμου, δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Γνωρίζοντας την κατάσταση που υπήρχε μέσα στο σπίτι και τον πόλεμο που δεχόμουν από τον Διονύση, περίμενα ότι ο Διονύσης θα έχει φανεί ποιος είναι. Όταν βγήκα και είδα ότι ο Διονύσης τα λέει αυτά μόνο σε εμάς, και όχι on camera, έπαθα ένα σοκ. Και λέω δεν γίνεται να το περνάς όλο αυτό και να το κρατήσεις μέσα σου. Θα το πεις κι αν το πιστέψουν, το πίστεψαν. Γι’ αυτό και τα παιδιά με ήξεραν, καταλάβαιναν ότι έμενα στο δωμάτιο, διάβαζα, παίζαμε, δεν ήθελα να αναλώνομαι σε συμπεριφορές. Γιατί έβγαινα από το δωμάτιο και όπου πετύχαινε ο Διονύσης… Προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά την ώρα που θα περνούσα από δίπλα του θα έλεγε διάφορα σχόλια. Υπήρχε ένας λόγος αλλά…” είπε η Μαρίνα.

“Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση και είχε φανεί. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε. Είχα πει “δάγκωσε τη λαμαρίνα”…Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένεια μου. Είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πότε κάνουμε πλάκα και πότε όχι” είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef και συμπλήρωσε:

“Ο Διονύσης δεν κάθεται να μιλήσει, να συζητήσει. Δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο να του μιλήσει και να του εξηγήσεις, να του ζητήσεις μια συγγνώμη”.

“Εσείς έχετε διάφορες απορίες και δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί μέσα στο σπίτι. Εγώ σταμάτησα και να του απευθύνω τον λόγο, προσπάθησα να μην του δίνω σημασία, εκείνος όμως συνέχιζε να με πιέζει ψυχολογικά και αυτό με επηρέαζε πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι ο λόγος που έφυγα την πρώτη φορά”, τόνισε η Μαρίνα.

Τέλος μιλώντας για την επιστροφή της στον διαγωνισμό, είπε: “Όταν έγιναν οι επιστροφές, είχαμε κάνει μια συζήτηση και ο Ιωάννης είχε μια άλλη στάση απέναντι μου. Μου έκανε εντύπωση που βγήκα και είδα ότι λέγονταν αυτά τα σχόλια από τον Ιωάννη. Στο σπίτι ήταν πολύ φιλικός και διαφορετικό, είχε δείξει άλλο πρόσωπο. Από την άλλη όταν καθίσαμε όλοι μαζί και συζητήσαμε, ο Διονύσης φάνηκε να έχει μια άλλη στάση. Και καλά δεν συμβαίνει τίποτα αλλά δεν αναφέρθηκε σε κάποιο πρόβλημα που είχε. Απλά προσπαθούσε να αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον”.

Η δημόσια συγγνώμη

Η Μαρίνα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τη Μαρία Λαζαρίδου, με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει παλιότερα, με το οποίο είχε υπονοήσει πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

“Η αλήθεια είναι πως το έχω πει για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας. Δεν θα το αρνηθώ. Για αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα πως έκαναν πολλή παρέα. Προφανώς, αν ο Ιωάννης θεωρεί πως αν ζητήσω συγγνώμη on air είμαστε οκ, από εμένα έχει συγγνώμη… Η συγγνώμη είναι και για τη Μαρία και για τον Ιωάννη” είπε.

“Με τη Μαρία το είχαμε συζητήσει στις επιστροφές. Με είχε πιάσει και με ρώτησε και μου είπε πως είμαι λάθος. Με τον Ιωάννη όμως δεν το είχα συζητήσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα αρνιόμουν κάτι που είχα πει. Γιατί πιστεύω πως ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος. Αυτό που λένε άλλαξε… Όχι δεν άλλαξε. Απλά βγήκαν έξω, είδαν πως ο κόσμος δεν είναι και τόσο με το μέρος μου και για να κερδίσουν τον κόσμο κράτησαν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Αυτό πιστεύω πως έγινε” πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ