Lady Gaga: Ανέβασε την πιο σέξι φωτογραφία της

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την περίφημη συνέντευξη της Lady Gaga στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και του πρίγκιπα Χάρι, “The Me You Can’t See”, όπου η ίδια εξομολογήθηκε τη συγκλονιστική ιστορία της κακοποίησης που βίωσε στην αρχή της καριέρας της.

Όπως είπε η ίδια, εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια, μόλις στα 19 της χρόνια, βιάστηκε από μουσικό παραγωγό, που την απείλησε πως θα δώσει τέλος στη μουσική της καριέρα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της, εκείνη απλώς πάγωσε και υπέκυψε στη συναισθηματική πίεση, χωρίς να θυμάται λεπτομέρειες από εκεί και μετά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το τεράστιο ψυχολογικό σοκ που υπέστη, καθώς δυστυχώς έμεινε έγκυος από τον βιαστή της. Χωρίς να αποκαλύψει την τύχη αυτού του παιδιού, δήλωσε πως το ψυχικό τραύμα που της δημιούργησε η κακοποίησή της μετατράπηκε σε πραγματικούς αφόρητους σωματικούς πόνους, οδηγώντας την στο νοσοκομείο.

Instyle.com

Σήμερα, ως μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχοντας αποκτήσει την τεράστια αγάπη και αποδοχή του κόσμου, στέκεται μπροστά στην κάμερα και εξομολογείται την ιστορία της, θέλοντας να ξορκίσει τον πόνο και τον φόβο που ένιωσε.

Έχοντας δώσει δύναμη σε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, ανέβασε μια από τις πιο σέξι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με ένα αποκαλυπτικό tie dye μπικίνι που αναδεικνύει τις juicy καμπύλες της, γιορτάζοντας απενοχοποιημένα τη θηλυκότητα και την ομορφιά του γυναικείου σώματος, έτσι όπως πρέπει να το χαίρεται κάθε γυναίκα, χωρίς αυτό να θεωρηθεί πρόκληση.

Τα ποσοστά κακοποίησης των γυναικών στις χώρες του λεγόμενου “αναπτυγμένου” δυτικού κόσμου σοκάρουν. Καθημερινά έρχονται στο φως ιστορίες γυναικών, ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξης, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά με τόση δύναμη, τόλμη αλλά και οργή. Οργή για την κοινωνία που μεγαλώνει μελλοντικούς θύτες, που δεν μαθαίνει στις κόρες της να αντιδρά, που δεν τιμωρεί τους ενόχους με την σκληρότερη παραδειγματική τιμωρία και παραγράφει εγκλήματα που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Instyle.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ