Eurovision: Ποιος διάσημος frontman τηλεφώνησε στον Βρετανό τραγουδιστή που πήρε το απόλυτο μηδέν

Τηλεφώνημα από τον Κρις Μάρτιν των Coldplay δέχθηκε ο Τζέιμς Νιούμαν, ο οποίος εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision και τερμάτισε τελευταίος με μηδέν βαθμούς. Ο Νιούμαν εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι του «Embers» στον διαγωνισμό, όμως τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το κοινό του “γύρισαν την πλάτη”.

Το μηδέν στη βαθμολογία δεν πτόησε τον τραγουδιστή ο οποίος σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να πανηγυρίζει, ενώ η αρένα αποθέωσε τους εκπροσώπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Βρετανός τραγουδιστής εξήγησε ότι θέλει να «επικεντρωθεί στα θετικά», ενώ σε συνέντευξή του στο BBC αποκάλυψε, ότι μεταξύ εκείνων που του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, ήταν ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του μέσω βιντεοκλήσης την επόμενη μέρα του διαγωνισμού.

«Μου είπε να μην πάρω το αποτέλεσμα προσωπικά, είπε ότι ήμουν καταπληκτικός και ότι πρέπει να κρατήσω ψηλά το κεφάλι» ανέφερε ο Τζέιμς Νιούμαν. Σημείωσε μάλιστα ότι μεγάλωσε ακούγοντας τη μουσική του Κρις Μάρτιν και των Coldplay. «Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδοποιός και με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα» είπε αναφερόμενος στο τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Στον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρθηκαν και οι νικητές της Eurovision, μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Ήταν ωραίος τύπος, είχε ωραία φωνή και η ερμηνεία του ήταν ωραία» δήλωσε ο frontman του Måneskin , Νταμιάνο Νταβίντ. «Το ότι πήρε μηδέν, είναι μια πραγματικά ατυχής σύμπτωση. Δεν νομίζω ότι άξιζε μια τέτοια αντιμετώπιση. Είναι ένας διαγωνισμός, οπότε συμβαίνει. Ελπίζουμε απλώς να μην είναι πολύ λυπημένος γιατί τα πήγε καλά κατά τη γνώμη μας» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ