Ο Λένι Κράβιτζ έκλεισε τα 57 και είναι πιο καυτός από ποτέ

Στις 26 Μαΐου, το αγαπημένο rock boy Leonard Albert, ή αλλιώς Λένι Κράβιτζ, έκλεισε τα 57 και το γιόρτασε με μία υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το σπίτι του στη Βραζιλία.

Εκεί χαρούμενος και χαμογελαστός, ποζάρει μέσα στη θάλασσα με ένα total white κοστούμι με ανάγλυφα λουλούδια και τα χαρακτηριστικά του ράστα. “Ξύπνησα το πρωί των γενεθλίων μου και το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ευχαριστώ το θεό για όλο αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής. Ποτέ μου δεν έχω νιώσει καλύτερα σωματικά, νοητικά ή πνευματικά και είμαι έτοιμος για περισσότερα. Όχι για αντικείμενα και κτήσεις, αλλά για έναν σκοπό. Η αγάπη είναι το παν…να παίρνεις και να δίνεις. Η αγάπη μπορεί να μας θεραπεύσει όλους και γι αυτό είμαι ευγνώμων”, έγραψε κάτω από το σχετικό post.

Ο Lenny Kravitz γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη και από τα πέντε του χρόνια άρχισε να παίζει drams, και έπειτα κιθάρα. Η μουσική ήταν στο αίμα του και μόλις από τα 15 του ξεκίνησε την μουσική του καριέρα.

Ο ίδιος συνάντησε πολλές δυσκολίες πριν αναγνωριστεί, αφού όλοι οι μουσικοί παραγωγοί θεωρούσαν πως ένας μαύρος δεν μπορούσε να ασχοληθεί με την rock σκηνή και έπρεπε να ακολουθήσει το δρόμο της R&B soul μουσικής.

Πιστός στις δυνάμεις του κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο “Let Love Rule” το 1989, ενώ το 1991 το album “Mama Said” , που πρόσφατα έκλεισε τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του, έγινε πλατινένιο και του χάρισε μία θέση στην κορυφή των charts. Από εκεί και μετά η μία επιτυχία διαδέχθηκε την άλλη, με τον Kravitz να συνεργάζεται με τους Aerosmith και Mick Jagger.

Η εξωτική καταγωγή του από τις Μπαχάμες από την πλευρά της μητέρας του, τα ράστα που αρνείται να αποχωριστεί και το χαρακτηριστικό rock yet cool exotic στυλ του, τον καθιέρωσαν ως style icon, sex symbol και αγαπημένο των γυναικών ανά τον πλανήτη, αφού μέχρι και σήμερα συμμετέχει σε καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας ως κεντρικό πρόσωπο.

Ο Lenny Kravitz έκανε έναν γάμο με την ηθοποιό Lisa Bonet, που έληξε άδοξα, και μαζί απέκτησαν μία κόρη, την επίσης ηθοποιό Zoe Kravitz. Σήμερα περνά τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι του στο Ρίο της Βραζιλίας, όπου και έχει δημιουργήσει ένα επίγειο παράδεισο και δραστηριοποιείται ακόμη μουσικά, ενώ έχει επίσης έντονη φιλανθρωπική δράση.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ