Μπουράκ Χακί: Τι αποκάλυψε για τη Χαρά Παππά έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους

O Μπουράκ Χακί βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους καθώς θα συμμετέχει στην ταινία της Μιμής Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη”. “Αυτή τη φορά ήρθα εδώ για δουλειά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην ταινία της Μιμής Ντενίση. Η Μιμή Ντενίση είναι μία υπέροχη ηθοποιός, την έχω δει και στο θέατρο επίσης. Ήταν το καλύτερο θέατρο που έχω δει στη ζωή μου. Νομίζω ότι είναι τρία – τέσσερα χρόνια που είμαστε σε επικοινωνία για αυτή την ταινία. Είναι υπέροχο, μου αρέσει τόσο πολύ το σενάριο. Είναι μία πολύ ευαίσθητη και σπαρακτική ιστορία. Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους συντελεστές”, είπε ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου.

“Μου αρέσει εδώ πολύ, είναι σαν τη χώρα μου. Πραγματικά αγαπώ την Ελλάδα. Έχω μία φάρμα με καρυδιές στην Τουρκία και όταν ήρθε το lockdown πήγα εκεί. Είναι ένα μεγάλο μέρος, μπορώ να φυτέψω, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα”, σημείωσε.

“Πάντα λέω ότι η Χαρά είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, είναι πολύ καλό παιδί και ένα τέλειο μοντέλο για εμένα. Από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισα πάντα το έλεγα. Είχαμε μοναδικές στιγμές μαζί, πάντα την ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Έπρεπε να χωρίσουμε, αλλά είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο για μένα. Όποτε με χρειαστεί μου τηλεφωνεί και είμαι πάντα εκεί. Είναι πολύ ξεχωριστή για μένα”, πρόσθεσε ο Μπουράκ Χακί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ