Ναόμι Κάμπελ: Νέες λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την άφιξη της κόρης της, λέγοντας: «Μόλις έγινα μαμά, είχα τον Bob Marley να παίζει». Η 51χρονη, η οποία ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού νωρίτερα αυτό τον μήνα, είπε ότι ένιωσε την ανάγκη να στραφεί στη μουσική κατά τη διάρκεια αυτών των ξεχωριστών στιγμών της ζωής της. Η “μαύρη γαζέλα” φιλοξένησε τον Αμερικανό DJ και παραγωγό μουσικής D-Nice σε μία από τις συνεντεύξεις που κάνει υπό τον τίτλο “No Filter With Naomi” στο YouTube.

“Η μουσική είναι… στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου, όπως όταν έγινα μητέρα, άκουγα Μπομπ Μάρλεϊ. Αυτές είναι οι ρίζες μου, καταλαβαίνεις; Είναι οι ρίζες μου” είπε το μοντέλο.

Πώς είχε ανακοινώση τη γέννηση της κόρης της

“Μια όμορφη μικρή ευλογία επέλεξε εμένα να γίνω μητέρα της. Τιμή μου να έχω αυτήν την ψυχούλα στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τον ισόβιο δεσμό που μοιράζομαι μ’ εσένα άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη” είχε γράψει ανακοινώνοντας στο instagram πως έγινε μητέρα. Μάλιστα, η 50χρονη “μαύρη γαζέλα” της μόδας απεικονίζεται στη φωτογραφία να κρατά τα ποδαράκια της μπέμπας της. H Ναόμι είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της κάτι που αποκάλυψε αμέσως μετά τη γέννηση της μικρής, οπότε μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ