Billboard Music Awards 2021: Τα beauty looks που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Λίγο 90’s, πολλή λάμψη και σίγουρα αρκετή μουσική είδαμε και φέτος στα Billboard Music Awards. Και παρόλο που έχουν αδικηθεί αρκετά από τα Grammys- που θεωρούνται τα κορυφαία μουσικά βραβεία- τα Billboard Music Awards πραγματικά δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν, ούτε από την αίγλη άλλων βραβείων και σίγουρα ούτε από τα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί.

Τα Billboard Music Awards πραγματοποιήθηκαν στις 23 Μαΐου με παρουσιαστή τον Nick Jonas, ενώ παρακολουθήσαμε ζωντανά και πολλούς καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ήταν η Dua Lipa, Ariana Grande και Megan Thee Stallion.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και τις υπέροχες παρουσίες που περπάτησαν το κόκκινο χαλί.

Άκρως γοητευτικές, εκθαμβωτικές αλλά και πιο edgy παρουσίες, το κόκκινο χαλί των Billboards φέτος φαίνεται πως τα είχε όλα και εμείς συγκεντρώσαμε εκείνα που ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο και που μας έδωσαν και μία ιδέα για το πως θα κινηθούν τα beauty trends φέτος το καλοκαίρι!

H.E.RInstagram @hermusicofficial

Η H.E.R μαγνήτισε το φωτογραφικό φακό με ένα κλασσικό makeup look και με την ολόσωμη Dior φόρμα της η οποία εκσυγχρόνισε την όλη εμφάνισή της. Λαμπερό κόκκινο κραγιόν, feathery φρύδια και sleek αλογοουρά ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

Alicia KeysInstagram @aliciakeysΗ Alicia Keys, είναι χρόνια φαν του no makeup makeup look και αυτή η εμφάνιση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Με flawless επιδερμίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η διάσημη soul τραγουδίστρια εντυπωσίασε, ενώ σχολιάστηκε θετικά και το updo της με πλεξούδες που έδεσε το όλο look!

Gabrielle UnionInstagram @gabunion

Η Gabrielle Union έχει προϊστορία με διάφορους πειραματισμούς στα μαλλιά της. Και σε χρώμα αλλά και σε κούρεμα και χτένισμα. Αυτή τη φορά έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο και επέλεξε ένα flippy updo, κατευθείαν από τη δεκαετία του 2000. Το μακιγιάζ της, από την άλλη πλευρά, ήταν εντελώς διαχρονικό, χάρη στην makeup artist Fiona Stiles, η οποία χρησιμοποίησε προϊόντα Giorgio Armani.

Priyanka ChopraInstagram @priyankachopra

Η Priyanka Chopra προτίμησε ένα πιο soft glam μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ροδακινί τόνους και διακριτικές λάμψεις. Τις πιο έντονες λάμψεις… προτίμησε να τις αφήσει στο διόλου διακριτικό, Dolce & Gabbana χρυσό ημιδιάφανο φόρεμα της!

Εμείς πάντως την έμπνευση την πήραμε και θα επανέλθουμε με τα makeup trends τα οποία είδαμε στο κόκκινο χαλί και αναμένεται να φορεθούν πολύ και φέτος το καλοκαίρι.

Εις το επανιδείν!

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ